مدارک لازم برای تمدید اقامت دانشجویی در اتریش 

عکس با ابعاد 35 در 45

تاییدیه از بیمه

تاییدیه ثبت نام دانشگاه یا دوره های زبان

تاییدیه پیشرفت تحصیلی ترم قبل

اشتودین بلات

قرارداد خوابگاه

برگ ملده ستل

پرینت گردش حساب Kontoauszug

فینانز اوبرزیشت

کپی پاسپورت

نمونه سوالات Schreiben امتحان زبان آلمانی در مرکز آموزش زبان دانشگاه ملی وین – 1

Das folgende Foto erinnert Sie in Ihre Studienzeit. Schreiben Sie einen Blogbeitrag zu dem folgenden Bild! Schreiben Sie einen Text von circa 130 bis 150 Wörten im Perfekt oder Präteritum und verwenden Sie dabei verschiedene Nebensätze! Verwenden Sie dabei die folgenden Stichwörter :

Heausforderung, Wunsch, Erfahrung, Menschen

Alle Menschen im Leben brauchen eine Herausforderung. Die Erfahrung einer Immatrikulation an einer ausländlishen Universität war für mich eine große Herausforderung. Weil ich zuerst eine neue Sprache lernen muss. Danach sollte ich mit dieser Sprache studieren. Obwohl die deutsche Sprache nicht mein perfekter Wuncsh ist, zu lernen, lernte ich sehr gerne. Während meines studiums im Sprachenzentrum lernte ich viele neue Freunde kennen. 

Wenn ich noch einmal zurückkommen würde, würde ich definitiv Deutsch als Herausforderung wählen. Obwohl  meine Lieblingssprache Französisch ist. Ich möchte von den Erfahrungen meine Blogleser erfahren, wie sie Deutsch lernen. Wenn Sie diesen Beitrag in meinem Blog lesen, würde ich mich freuen, ihren Kommentar im Kommentarbereich zu veröffentlichen. 🙂 

 

فاخ هوخ شوله در آلمان و اتریش به چه معناست و آیا شامل ویزای تحصیلی می شود؟

واژه فاخ هوخ شوله که در آلمان و اتریش استفاده می شود ، به معنای High School در زبان انگلیسی نیست. این عبارت که در پیشنهاد های کاری با حروف اختصاری FH مشخص شده است اشاره به نوعی از موسسات آموزشی دارد که مانند دانشگاه ها مجاز به ارائه برنامه های لیسانس و مستر هستند. اما تفاوت اصلی آن ها با دانشگاه این است که بر خلاف دانشگاه ها ، این نوع موسسات ، به جای تمرکز بر روی جنبه تحقبقاتی علوم مختلف بر روی جنبه عملیاتی آن کار خواهند کرد.

https://t.me/migrationeasy

در حال حاضر تمامی فاخ هوخ شوله های اتریش نیازمند داشتن مدرک زبان آلمانی ب 2 و آزمون ورودی هستند. همچنین شهریه آن ها برای افراد خارج از اتحادیه اروپا با دانشگاه ها برابر است.
اگر چه با شرکت در یک برنامه آموزشی مقطع لیسانس یا مستر فاخ هوخ شوله در اتریش می توانید ویزای تحصیلی خود را تمدید نمایید ، اما باید بدانید که برای شرکت در امتحان های ورودی حتما باید بتوانید به طریقی در اتریش حضور داشته باشید. برای مثال با انواع دیگری از اقامت ها.

 

چطور می توانیم برای رشته های پزشکی و دندان پزشکی دانشگاه های دولتی اتریش اقدام نماییم؟

شرایط کلی اقدام برای پذیرش در رشته های پزشکی دانشگاه های دولتی اتریش :

نکته خیلی مهم : سهمیه در نظر گرفته شده برای قبولی افراد در رشته های پزشکی و دندان پزشکی دانشگاه های اتریش برای افرادی با ملیت خارج از اتحادیه اروپا ، تنها 5 درصد از کل سهمیه است. بنابراین شانس شما برای قبولی در چنین رشته هایی بسیار پایین خواهد بود.

قبل از اقدام برای پذیرش ، بایستی در امتحان MedAT شرکت نمایید. امتحان MedAT مورد قبول دانشگاه های زیر است :

Medical University of Vienna

Medical University of Graz

Medical University of Innsbruck 

Medical Faculty of Johannes Kepler Univeristy Linz

که مورد آخر ( جو هانس کپلر ) رشته دندان پزشکی ندارد!

نام امتحان مورد نیاز برای رشته های پزشکی دسته Human Medicine امتحان MedAT-H و نام امتحان رشته دندان پزشکی MedAT-Z است.

هر دو امتحان های فوق فقط سالی یک بار و در یک روز برگزار می شوند.

تمام صورت سوالات و دستورالعمل ها به زبان آلمانی است!

تاریخ ددلاین ثبت نام شرکت در این آزمون برای سال 2019 از 1 مارس 2019 تا 29 مارس است. لینک ثبت نام را می توانید در این قسمت بیابید : http://www.medizinstudieren.at/allgemeine-informationen/internet-anmeldung/

جهت مشاوره تکمیلی در این خصوص می توانید از صفحه زیر استفاده کنید :

http://bitjoo.com/migration-faq/

کانال تلگرام ما :

https://t.me/migrationeasy

اتریش

تایید مدارک در سفارت اتریش

جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور اتریش ، نیاز است که قبل از ارسال مدارک به دانشگاه مورد نظرتان ، آن ها را به تایید سفارت اتریش برسانید. در این مطلب روند تایید مدارک را به طور کلی توضیح خواهیم داد. لطفا توجه نمایید که این مطلب بر اساس تجربه من و همکاران من در بیت جو تهیه شده است و مرجع اصلی در این خصوص همواره وب سایت سفارت اتریش در تهران است. صمیمانه از شما خواهشمندیم که جهت کمک به سایرین ، در صورت آگاهی از هرگونه تغییر در روند تایید مدارک ، آن ها را در قسمت نظرات به اطلاع ما برسانید تا همواره راهنما وکمک خوبی برای سایر انسان ها باشیم. بنابراین ، مطلبی که در زیر می خوانید ، پیوسته بر اساس اطلاعات جدید به روزرسانی خواهد شد.

روند تایید مدارک در سفارت اتریش

همان طور که می دانید اولین گام جهت تایید مدارک شما در سفارت اتریش ، ترجمه رسمی مدارک به طور مستقیم از زبان فارسی به آلمانی است. این به آن معناست که امکان تایید مدارکی که از زبانی به غیر از آلمانی ترجمه شده اند یا اینکه به طور مستقیم از فارسی به آلمانی ترجمه نشده باشند وجود ندارد.

این ترجمه منحصرا بایستی توسط مترجم رسمی زبان آلمانی و با مهر مترجم صورت پذیرد. در مورد مدارک تحصیلی نظیر دیپلم و پیش دانشگاهی دقت داشته باشید که پیش از تحویل آن ها به دارلترجمه جهت ترجمه به زبان آلمانی ، بایستی با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت که دارای بخش تاییدیه تحصیلی هستند درخواست ارسال تاییدیه تحصیلی به دارلترجمه مورد نظرتان را داشته باشید. برای این کار می بایست کد دقیق دارلترجمه را به دفاتر پیشخوان دولت ارائه نمایید. برای مثال دارلترجمه رسمی شماره 35

مهر تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

تمام مدارکی که قرار است به تایید سفارت برسند ، نیاز است که پیش از آن توسط دادگستری و وزارت امور خارجه کشور نیز تایید شده باشند. اگرچه شما می توانید پس از ترجمه رسمی مدارک به زبان آلمانی ، شخصا نسبت به اخذ مهر تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه اقدام نمایید ، اما توصیه ما این است که اجازه بدهید این کار توسط دارلترجمه ها صورت پذیرد. در خصوص قیمت به دلیل اینکه انجام تمام این خدمات دارای نرخ نامه رسمی است ، جای نگرانی وجود ندارد و می توانید قبل از سفارش ترجمه و اخذ تاییدیه ها با سوال از دارلترجمه این مورد را با آن ها هماهنگ نمایید.

ارائه مدارک به سفارت اتریش در ایران جهت تایید

پس از ترجمه ، تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ایران ، اکنون زمان آن رسیده است که مدارک را جهت تایید ، تحویل سفارت اتریش در ایران دهید. در حال حاضر اطلاعات تماس و آدرس سفارت اتریش در ایران جهت اخذ تایید مدارک به قرار زیر است :

آدرس : تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 8، کد پستی 1979633755

تلفن : 22750038 تا 40

فاکس : 22705262

وب سایت سفارت اتریش در ایران جهت اطمینان از صحت اطلاعات 

مدارک لازم جهت اخذ تاییدیه مدارک از سفارت اتریش در ایران

دقت داشته باشید که این کار تنها توسط شخص دارنده مدارک امکان پذیر است. تحویل مدارک جهت انجام پروسه تایید توسط شخص دیگر تنها در صورتی امکان پذیر است که آن فرد وکالت نامه قانونی و محضری از شما داشته باشد. در غیر این صورت حضور شما ضروری می باشد. در تاریخ نگارش این مقاله ساعت و روزهای تایید مدرک در سفارت اتریش عبارت اند از : یک شنبه تا چهارشنبه ، ساعت 8 تا 10 صبح … قطعا با حضور در هر ساعتی به غیر از این بازه زمانی در محل سفارت ( حتی در صورت تنها 1 دقیقه تاخیر ) امکان انجام مراحل اداری در آن روز وجود نخواهد داشت. بنابراین عزیزانی که از شهرستان جهت انجام این کار به تهران می روند ، این مورد را به طور کامل برنامه ریزی نمایند که مجبور به اقامت طولانی تر در تهران نباشند.

جهت تایید مدارک در سفارت اتریش گذرنامه ، ترجمه رسمی همراه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ، اصل مدارک  و حتما یک کپی کامل از تمام صفحات آن به همراه داشته باشید. در صورتی که بدون کپی وارد بخش کنسولگری سفارت شوید ، افسر باجه مدارک را از شما نخواهد پذیرفت و تایید به روز دیگری موکول می شود. همچنین دقت داشته باشید که کپی از تمام صفحات ترجمه دقیقا به ترتیب و پشت سر هم درست مانند اصل ترجمه چیده شده باشد و از منگنه آن ها بپرهیزید. حتما می دانید که نگه داشتن یک کپی اضافه تر برای خودتان نیز بسیار سودمند است. هزینه لازم جهت تایید ( لیبل سفارت اتریش ) هم اکنون 80 یورو به ازای هر پانچ ترجمه است که نقدا دریافت می گردد. فراموش نکنید که تا حد امکان 80 یورو به صورت دقیق باشد. ( برای مثال در صورتی که یک پانج جهت تایید ارائه می کنید اسکناس 500 یورویی را از شما نمی پذیرند. )

نکته مهم دیگر اینکه در هنگام کپی به متصدی زیراکس یادآوری نمایید که به هیچ عنوان پانچ دارلترجمه مخدوش نشود. در غیر این صورت مدارک از شما دریافت نخواهد شد و مجبور به هزینه دوباره خواهید بود.

براساس تجربه همکاران ما احتمال اینکه از شما درباره اینکه قصد اپلای در کدام دانشگاه و چه رشته ای را دارید ، سوال پرسیده می شود. از این رو سعی کنید نام دانشگاه ، اطلاعات تماس و نام رشته را به طور دقیق به خاطر بسپارید. ( از نوشتن آن بر روی کاغذ و ورود کاغذ های اضافی به داخل سفارت خودداری نمایید و صرفا به خاطر بسپارید. ) همچنین در صورتی که از شما خواسته می شود که این اطلاعات را بر روی برگه ای بنویسید ، آن ها را یا تماما به صورت آلمانی و یا همه آن را به زبان انگلیسی درج کنید و مخلوطی از این دو زبان نباشد.

پس از تحویل مدارک آفیسر باجه به شما یک رسید ارائه می دهد که معمولا تاریخ یک هفته تا 10 روز بعد بر روی آن درج شده است. در تاریخ مذکور هر شخصی تنها با ارائه رسید می تواند مدارک تایید شده شما را تحویل بگیرد. همچنین ساعت تحویل مدارک تنها و تنها از ساعت 14 تا 14:30 است و هیچ گونه تاخیری مورد قبول نیست و باعث تاخیر تحویل تا روز بعد خواهد شد. به طور معمول تحویل مدارک نیز بیش از 15 دقیقه زمان نمی برد و دقیقا راس ساعت آغاز می شود.

خواننده گرامی وب سایت بیت جو : این مطلب با استفاده از تجربه تمام عزیزانی که این راه را پیموده اند تهیه شده است و پیوسته به روزرسانی می شود. لطفا جهت کمک به ما در قسمت نظرات اطلاعات جدید خود را از این روند در صورت تغییر هر کدام از مراحل آن به اشتراک بگذارید تا مطلب پیوسته به روزرسانی شود و چراغ راهی باشد برای هم وطنانی که در آینده نیاز به اطلاعات فوق دارند. همچنین توجه داشته باشید که تمام کامنت های این وب سایت در کوتاه ترین زمان ممکن توسط کارشناسان با به صورت کاملا رایگان پاسخ داده می شود.

 

اتریش

رشته و دانشگاه های کشور اتریش

ابتدایی ترین گام ، برای مهاجرت تحصیلی انتخاب رشته ، دانشگاه و محل زندگی مورد نظر شما است. این مقاله برای کسانی مناسب خواهد بود که قصد مهاجرت تحصیلی به کشور اتریش را داشته باشند و می خواهند بدانند  که چطور می توانند رشته و دانشگاه مورد نظر خود را جهت اقدام برای پذیرش تحصیلی در کشور اتریش بیابند.

یکی از وب سایت های معتبری که توسط سفارت اتریش به این منظور معرفی شده است ، وب سایت اشتودین ول می باشد. این وب سایت زیر نظر مستقیم موسسه OEAD که آژانسی جهت همکاری های بین المللی تحصیلی و تحقیقاتی کشور اتریش است فعالیت می نماید.

در اینجا ما یک توضیح مختصر درباره نحوه استفاده از StudienWahl ارائه خواهیم کرد. زمانی که وارد این وب سایت می شوید ، در سمت چپ یک ستون به نام Select Category وجود دارد. با انتخاب هر کدام از این دسته بندی ها می توانید محدوده نتایج جست و جو را کوچک تر کنید. برای مثال اگر شما به دنبال رشته های مرتبط با تکنولوژی مانند IT و گرایش های مرتبط با آن هستید ، می توانید با انتخاب دسته بندی Engineering Sciences سریع تر به محدوده هدف دست یابید. همان طور که می دانید Engineering Sciences به معنی علوم مهندسی است.

انتخاب رشته و دانشگاه کشور اتریش

در ستون وسط ، فیلد جست و جو وجود دارد. این فیلد برای کسانی مناسب است که یک کلمه کلیدی از نام رشته و دانشگاه خود را به طور دقیق می دانند. برای مثال کسانی که به دنبال دانشگاه ها و رشته های مرتبط با مهندسی نرم افزار هستند می توانند کلمه کلیدی Software را در این قسمت وارد نمایند و بر روی دکمه Los به معنای شروع جست و جو  کلیک نمایند. نتیجه جست و جو ها نیز در همین ستون اول نمایش داده می شود.

انتخاب رشته و دانشگاه کشور اتریش

اما از نظر من بهترین بخش این وب سایت Filter بسیار قدرتمند آن است که در ستون سمت راست قرار دارد.

انتخاب رشته و دانشگاه کشور اتریش

کافی ست بر روی دکمه Set Filter کلیک نمایید  تا فیلترهای زیادی برای شما نمایش داده شود.

انتخاب رشته و دانشگاه کشور اتریش

با انتخاب هر کدام از این فیلتر ها و افزودن آن به منوی سمت راست فقط لیست رشته و دانشگاه هایی نمایش داده خواهد شد که در فیلترهای انتخابی شما وجود دارند. برای مثال ما در اینجا چند نمونه از این فیلترها را توضیح خواهیم داد.

Type of Institution یا نوع دانشگاه در اتریش

در کشور اتریش دانشگاه ها به چهار دسته تقسیم بندی می شوند. دسته بندی اول University of Applied Sciences به معنای دانشگاه های علوم کاربردی است. دسته دوم دانشگاه های Normal  که همان University و دسته سوم نیز دانشگاه هایی شبیه دانشگاه های تربیت معلم در ایران است. همان چنین Private University ها همان دانشگاه غیرانتفاعی هستند که مزیت بسیاری از دانشگاه های خصوصی امکان تحصیل به زبان های به غیر از زبان رسمی کشور اتریش ، یعنی زبان آلمانی است.

Location یا موقعیت دانشگاه ها در اتریش

در این بخش شما خواهید توانست لیست دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را بر اساس استان و شهرهای مهم کشور اتریش مرتب نمایید. برای مثال Salzburg یکی از شهر های مشهور کشور اتریش است که بعد از وین موقعیت های شغلی و تحصیلی بیشتری نسبت به سایر شهر ها اتریش را در خود دارد.

Type of degree programme

شاید مفید ترین فیلتر این بخش همین فیلتر درجه بندی و مقطع تحصیلات است. برای مثال اگر شما تنها به دنبال دوره های مربوط به مقطع لیسانس هستید بر روی Bachelor programme کلیک نمایید تا به عنوان یک فیلتر اضافه شود. همچنین در صورتی که سوالی درباره هر کدام از بخش های دیگر این فیلتر و سایر فیلتر ها داشته باشید ، می توانید آن را در بخش نظرات همین پست مطرح نمایید و بیت جو خیلی زود به شما پاسخ خواهد داد.

Other

در بخش Other  نیز فیلترهای بسیار جالبی وجود دارد. برای مثال برنامه های تحصیلی که مربوط به بورس اراسموس Erasmus Mundus هستند را می توانید با استفاده از این فیلتر بیابید. بورس اراسموس که به افتخار دانشمندی به همین اسم ، نام گذاری شده است از بورس های بسیار مشهور اروپا است که دانشجو به طور معمول یک مقطع تحصیلی را در سه کشور مختلف اروپایی خواهد گذراند.

Language یا زبان دانشگاه های اتریش

و در پایان بسیاری از من می پرسند که دانشگاه های اتریش به چه زبانی تدریس می کنند و دوره های آن ه9ا به چه زبانی است؟ باید گفت که به طور کلی هرچه مقطع پایین تر باشد بیشتر دوره ها به طور کامل به زبان آلمانی هستند. اما هرچه قدر مقطع تحصیلی بالاتری را انتخاب نمایید ممکن است که دروس شما به زبان انگلیسی و یا بخشی از آن ها به زبان انگلیسی ارائه شود. در اتریش دانشگاه های فرانسوی زبان نیز وجود دارد. با استفاده از فیلترهای بخش زبان به راحتی خواهید توانست دانشگاه و رشته مورد نظرتان را بر اساس زبان مورد نظر بیابید.

امیدوارم این راهنما کمک کوچکی در تعیین مسیر راه شما برای ادامه زندگی شغلی و تحصیلی تان باشد. در صورتی که هرگونه سوالی به خصوص درباره تحصیل و مهاجرت به کشور اتریش ، فرانسه و سایر کشور ها داشته باشید می توانید آن ها را در قسمت نظرات مطرح نمایید تا کارشناسان بیت جو در صورت اطلاع از پاسخ به سرعت شما را راهنمایی نمایند.